Copyright TedxMedia.
logo

DINERfabriek bezorgt pure kwaliteit

EDE - Frites Tokyo, London of Rotterdam, burgers uit diverse hoeken van de wereld, echte hotdogs met een twist, maaltijdsalades en stamppotten. Allemaal gerechten die door de koks van DINERfabriek met zorg worden bereid. De ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en komen zoveel mogelijk uit Ede en de directe omgeving. Het geheime ingrediënt wordt in alle maaltijden verwerkt; liefde.

door Ted Walker

Wat doe je als je een goed lopend cateringbedrijf hebt waarmee je door het hele land reist en de Coronacrisis slaat toe? Voor culinair entertainer slash cateraar Henk van Keulen is het antwoord op die vraag eenvoudig. ,,Om weg te komen op een plek waar je niet wilt zijn moet je gas geven.’’ Van Keulen voegde de daad bij het woord en bouwde zijn werkruimte op de Hoorn 7a om tot bezorgrestaurant. ,,Ik had niet durven dromen dat het zo goed zou gaan lopen’’, zegt van Keulen een ruim een maand verder. ,,We mogen op een gemiddelde dag zo’n 100 orders klaarmaken en bezorgen’’, zegt de passionele kok.

KWALITEIT Dat veel mensen bij DINERfabriek bestellen komt vooral door de kwaliteit. Een hamburger bijvoorbeeld wordt van 100 procent puur Black Angus rundvlees bereid. En niet op de plaat maar maar op een heuse keramische barbecue. ,,De Black Angus koeien leveren een prachtig stuk vlees. Dat mag je niet anders dan met respect behandelen. Op de Green Egg schroeit het vlees snel dicht en behoudt het zijn sappigheid en smaak. Een vleugje rook van de barbecue maakt de smaak en beleving compleet’’, meent Van Keulen.

Dat mag je niet anders
dan met respect behandelen

ECHT EN PUUR Compleet is naast liefde ook een sleutelwoord binnen DINERfabriek. Zo maakt de kwaliteit van de frites die bij veel maaltijden worden geserveerd het diner ook compleet. ,,Wat we mensen geven is echt en puur’’, zegt Henk. ,,Het kan dan ook niet anders dan dat de brigade in de middag van vele kilo’s aardappelen verse frites staat te snijden. Dat is en blijft toch het lekkerst. De Pulled Pork is huisgemaakt van mooie stukken procureur. Zelfs het spek dat we op hamburgers gebruiken bakken we zelf uit, om maar eens iets te noemen.’’

BEZORGEN Het spreekt voor zich dat de koks van DINERfabriek bestellingen, zoals gewoonlijk, met de grootste zorg en hygiëne bereiden. Thuisbezorgen van een bestelling gebeurt contactloos. DINERfabriek bezorgt in Ede en Bennekom in de postcodegebieden 6711 t/m 6721. Natuurlijk is het ook mogelijk om af te halen op de Hoorn 7a in Ede. ,,Uiteraard houden we daarbij de richtlijnen van het RIVM aan’’, zegt Henk van Keulen tot besluit.

Kijk op dinerfabriek.nl voor meer informatie.