Copyright TedxMedia.
logo

Online drogist viert jubileum

Ede – Aan de Lorentzstraat 4-A is sinds augustus 2008 ‘Gezondheid aan huis’ gevestigd. ,,Na wat omzwervingen zijn wij uiteindelijk beland in Ede. Destijds nog een veel te groot pand, maar inmiddels steeds beter passend”, zegt Michiel Roeleveld. Hij begon 12,5 jaar geleden de online drogist ‘Gezondheid aan huis’ vanuit zijn zolderkamer in Houten. Nu telt het assortiment ruim 36.000 leverbare producten, waarvan er zo’n 15.000 altijd op voorraad zijn.

,,Het was 2004 toen ik vanuit huis startte met ‘Gezondheid aan huis’. Inmiddels zijn we met 15 mensen aan het werk en groeien we nog steeds. Samen met dit fantastische team is ‘Gezondheid aan huis’ inmiddels uitgebouwd tot een belangrijke speler op het gebied van het leveren van gezondheidsproducten. Kennis en educatie is een voortdurend proces in ons team. We werken met zeven gediplomeerde drogisten en spijkeren onze kennis tweewekelijks bij door producttrainingen of andere gezondheidsseminars. Je moet natuurlijk een goede uitleg kunnen geven over de producten die je levert. Blijkbaar wordt dat door de klant gewaardeerd, getuige de vele lovende reviews van de klanten.”

DIVERSE SPREKERS Hoe wordt het jubileum gevierd?,,We houden onder de titel ‘Voedingssupplementen: zin of onzin!?’ op zaterdag 11 maart een informatieve ‘klantendag’ in congrescentrum ReeHorst. Daar spreekt  Henk Fransen, een bekende arts en tevens schrijver van het boek ‘Versterk je genezend vermogen’ en ‘Handboek Kanker’.  Ook apotheker Philip Kielman zal het een en ander vertellen. Hij spreekt over de ziekte van Lyme. Daarnaast komt orthopedisch chirurg Jan-Ide de Jong, verbonden aan het Ziekenhuis Gelderse Vallei, een lezing houden over artritis en artrose. De dag wordt afgesloten met een lezing van orthomoleculair therapeut Birgit de Heij, bekend van de boeken ‘De beste dokter staat in de keuken’ en ‘Gezond door voeding’. Zij zal met name ingaan op de mogelijkheden hoe je door voeding je gezondheid een handje kan helpen. Dagvoorzitter is de bekende weervrouw Marjon de Hond. Nadat zij in 2010 om onder andere gezondheidsredenen stopte bij het NOS journaal, raakte zij gefascineerd door de werking van het lichaam. In 2014 heeft ze de opleiding natuurvoedingsadviseur afgerond en vorig jaar studeerde ze af voor de opleiding tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Al met al een zeer interessante groep mensen die hun kennis delen en vragen zullen beantwoorden.”

VOOR IEDEREEN Is deze dag alleen bestemd voor klanten van ‘Gezondheid aan huis’? ,,Nee zeker niet. De deuren staan om 09.00 uur open voor iedereen die interesse heeft in voedingssupplementen. Een entreebewijs kost 15 euro. Na afloop van de klantendag ontvangt u een e-mail met een evaluatieformulier, als dank voor het invullen hiervan ontvangt u een persoonlijke kortingscode ter waarde van 10 euro voor uw (volgende) bestelling. De dag eindigt rond 15.30 uur. Voor lunch, koffie en thee en gezonde tussendoortjes wordt gezorgd.”