Copyright TedxMedia.
logo

Over Ted

Ted is allround fotograaf en heeft ruime ervaring in meerdere takken van sport binnen de fotografie. Zo fotografeert hij al enkele jaren voor magazines, maakt hij trouwreportages en uiteraard kunt u voor verschillende portretten, of dit nu een zakelijke headshot is, een profielfoto of een portret om cadeau te doen, ook bij hem terecht.

Teksten schrijven leerde Ted bij BduMEDIA. Voor verschillende kranten schreef hij voor bedrijven, over evenementen, incidenten en alle andere voorkomende zaken waarvan verslag moest worden gedaan.

Hij houdt er van om zich aan te passen aan de omgeving waar de foto wordt gemaakt. Hij is zowel in staat een mooi portret te maken bij bestaand licht als bij kunst en flitslicht. Creatief, gemotiveerd, luisterend en vertalend. Hij is uw rechterhand. Om zich makkelijk aan te kunnen passen heeft hij onder andere een complete, mobiele studio. Daarnaast maakt hij veel gebruik van strobist fotografie. Dit houdt in dat de reportage flitser die normaal op de camera zit, op een statief wordt geplaatst en middels een afstandbediening wordt aangestuurd. Zo kan ook in een kleine ruimte een mooie foto worden gemaakt die niet helemaal plat geflitst is.

Al met al kunt u van Ted verwachten dat hij geen 'klik weg' fotograaf is. Ted is gedreven om in iedere foto zijn energie te steken. Zo, dat u een mooi, herkenbaar resultaat en een mooie herinnering overhoudt aan de samenwerking. Hetzelfde geldt voor schrijven. Ted is zich er goed van bewust dat uw bedrijf veel voor u betekent en dat u afhankelijk bent van zijn inzet. Ted leeft en leest zich steeds de volle honderd procent in om zo goede, pakkende en bij uw doelgroep aansluitende teksten te produceren.

Samen een mooi moment vastleggen?

Neem contact op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!