Copyright TedxMedia.
logo

HeliAir Helikopter Services

Voor HeliAir Helikopter Services mocht ik foto's maken van een van hun werkpaarden; de Eurocopter AS 355 (Registratie: G-STRL ).  Dit is een tweemotorige helikopter. Deze kist is inzetbaar voor VIP vervoer met maximaal 5 passagiers, Cineflex filmvluchten, goederen transport, hijswerk en medische vluchten. Een pluspunt van deze helikopter is dat deze laag over bebouwing mag vliegen.

Vanuit HeliAir Helikopter Services in Harskamp wordt een verscheidenheid aan vluchten uitgevoerd. Naast de genoemde diensten kun je bij HeliAir vlieglessen nemen, worden er vanuit het bedrijf inspectievluchten uitgevoerd en nog veel meer.

Deze keer vertrekt de kist richting Groningen om inspectie’s voor ProRail uit te voeren.

Klik op de foto voor een vergroting 

,,Foto's maken van een van hun werkpaarden''

De videobeelden zijn geschoten met een Iphone 8 plus op een gimbal. Dit is de meest simpele manier van bewegend beeld vastleggen. Tegelijkertijd worden deze beelden goed bekeken. De beelden geven het gevoel van een vlog met een hoog 'echtheid gehalte'. Geen superstrakke beelden vastgelegd in een strak omlijnd format met een keur aan trucjes. Maar beelden zoals het is. What you see is what you get.

Deze beelden zijn geschoten met FilMic Pro in 24 beelden per seconden (Filmstijl). Daarna is de montage en colorgrading in LumaFusion gedaan.

Mag ik foto's van uw bedrijfsactiviteiten verzorgen?

laten we vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden.

HeliAir Helikopter Services, bedankt voor het vertrouwen.