Copyright TedxMedia.
logo

HeliAir pre-flight check en vliegles

Bij HeliAir Helicopter Services kan de klant niet alleen terecht voor rondvluchten, inspectievluchten, filmvluchten of bijvoorbeeld vip-transport. Het helikopterbedrijf heeft namelijk ook instructeurs in dienst die kunnen opleiden voor een privé brevet, een commercieel brevet, voor de verlenging van het brevet (profchecks) of voor vervolgopleidingen (Type Rating). Ook een proefles behoort tot de mogelijkheden. Maar pas op, vliegen in een helikopter is verslavend.

Pre-flight

Voorafgaand aan een vlucht, of dit nu een les is of anderszins, vinden pre-flight checks plaats. Voor HeliAir mocht ik dit in beeld brengen. De piloot die de checks doet heeft zijn brevet voor een andere helikopter en wilde deze Eurocopter AS 350 B3 eens ervaren.

klik op een foto voor een vergroting

,,Ook een proefles behoort tot de mogelijkheden''

Heeft u goede foto's nodig tegen een redelijk tarief?

Neem gerust contact op.

Arno van HeliAir Helikopters Services, heel erg bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Zeer goede ervaringen met Ted Walker. Ted heeft passie voor fotografie en oog voor detail. Daarnaast is Ted prettig in de omgang. Ik kan Ted iedereen aanbevelen!

Jillis Baggerman

Ted heeft ons bedrijf en team gefotografeerd. Hij weet je op je gemak te stellen, het beste in iedereen naar boven te halen en heeft oog voor detail. Wij kijken uit naar de volgende fotosessie!

Henk & Emmy

Ted heeft bij zowel individuele als teamfoto`s gemaakt bij ons op locatie. We zijn erg te spreken over de kwaliteit welke Ted en zijn team hebben geleverd en de wijze waarop alles tot stand is gekomen. Erg soepel. Zijn ervaring en professionaliteit in combinatie met zijn gave om de collega`s ontspannen op de foto te laten staan hebben we als zeer prettig ervaren. Ted is een echte aanrader!

Bob van Giesen

De samenwerking met Ted Walker is ons uitstekend bevallen. Ons inziens is hij een aanwinst voor de Edese journalistiek. Met name zijn persoonlijk inlevingsvermogen, betrokkenheid en het gevoel voor de materie doen hem onderscheiden van vele anderen.

Terry Hijnekamp

Ted :: van zaadje tot grote kerstboom, ted weet dat prachtig te verwoorden,

leo veenbrink
boer & kerstboomkweker / kwekerij groot haverkamp

Prettig en ontspannen werken met Ted Walker.
Hebben al vele malen te maken gehad met Ted, en hopen nog vaak van zijn diensten gebruik te maken.
Kortom prettig werken, ongedwongen sfeer, en vol creativiteit !

Joey Groeneveld

Snel schakelen waar nodig en altijd prettig werken!

Timothy Atnem
Eigenaar / HNDBL