Copyright TedxMedia.
logo

Man vermoedelijk aangereden in Ederveen; auto rijdt door

Ederveen - Op de Brinklanderweg in Ederveen vond dinsdagmiddag rond 17.45 uur een incident plaats. Een voorbijganger trof daar in de berm een gewonde man aan. In de buurt van de man lag een fiets. Het slachtoffer, een 42-jarige man uit Scherpenzeel, werd ter plaatse behandeld door personeel van de ambulancedienst en daarna ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

door Ted Walker

De politie vermoedt dat het slachtoffer werd aangereden, maar een ander voertuig ontbrak ter plaatse. ,,We vermoeden dat hij op de fiets is aangereden door een auto'', antwoordt Frank Brouwer, woordvoerder van de politie desgevraagd daags na het ongeval. ,,De bestuurder(ster) van de auto is helaas doorgereden.''

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen van het incident. ,,Als er mensen zijn die iets gezien hebben, dan spreken wij die graag. Dat kan als er iets is gezien op de Brinklanderweg of in de directe omgeving op die bewuste dinsdagmiddag, maar ook als er bijvoorbeeld sinds die dag een auto met schade in de straat staat die gelinkt zou kunnen worden aan dit incident'', aldus de woordvoerder. Tips kunnen worden doorgegeven via telefoonnummer 0900 8844 of anoniem bij M op nummer 0800 7000.

Foto: Kees van Kooten